søndag den 28. marts 2010

What to see in MILANO...? Og god påske..

Nu har vi fejret Karoline i to dage og ad flere omgange - hun er blevet voldsomt begavet, fået masser af opmærksomhed, hygge og godt selskab.. Så nu vender vi blikket mod næste punkt på feriens "dagsorden" nemlig vores 5 dages ferie i Milano..:o) Vi flyver i morgen tidlig - og jeg har intet pakket, ikke vasket det sidste tøj eller lignende, men vi tager det stille og roligt - endnu.. Jeg er lidt spændt på vores første rejse med Karoline og om jeg kan begrænse mig på hendes vegne med hensyn til pakningen..;)
Men med den sidste uges travlhed har jeg ikke sat mig ind i hvad Milano går ud på..;) Ud over at det er modeby ved jeg ikke meget.. Men jeg glæder mig til bare at læne mig tilbage og nyde, suge til mig af indtryk fra et land jeg aldrig før har besøgt og lade gemalen føre samtalerne - han kan heldigvis sproget..;)
Kan I bidrage med noget godt fra Milano? Noget at se, spise, steder at shoppe og loppe den eller lignende...

Nyd dagen - jeg vil dykke ned i kufferten og forsøge at få lidt overblik.. Og ikke mindst god påske og fridags-hygge til alle..:)

torsdag den 25. marts 2010

Fødselsdagsklargøring...

I morgen bliver familiens mindste medlem 2 år..:) Jeg kan slet ikke følge med til at vores lille datter allerede er så stor... Men det er en fantastisk alder lige nu - alt blomstrer og tager tilløb..
Vi skal fejre og hygge med familien de næste to dage, så jeg har været i køkkenet siden kl.17.. Der er bagt boller både til dagplejen og kaffe herhjemme, bagt kanelsnegle-kagekone, lagt lagkage sammen, skåret frugt, pakket gaver ind osv... Hyggeligt arbejde..:o)

Heldigvis har gemalen klaret oprydningen, så jeg bare kan hoppe under dynen og glæde mig til fødselsdagshygge - og kl.5.40 tænke tilbage på det skønne øjeblik, da jeg fik tøsen i armene første gang.. (hvis jeg ikke bare snorksover, fordi Karoline ville underholde mig igår fra 23 - 02..;)

Godnat i blogland...

tirsdag den 23. marts 2010

Nyt forårspynt i hjemmet..


I weekenden var jeg til tøse-krea-hygge i Århus igen..
Vi var på tur i skoven, klippede fugle á la Rie Elise Larsen, pustede og pyntede æg, såede karse og fik lækker mad, vin og sludrede i stor stil..:) I love it..;o)
Jeg nåede også lige forbi et par skønne butikker - bl.a. denne favorit - efter lidt nyt forårslækkerier til det lille hus..
Meget påske bliver der dog ikke for os - weekenden står på Karolines 2års fødselsdag og mandag drager vi alle til Milano.. Lækkert! Gode loppe- og shoppetips modtages med virtuel kyshånd..:)

Jeg har også shoppet lidt stof ved Helle - mums det er lækkert..:)


Ellers vil jeg nyde resten af aftenen - med trætte gamle ben efter løbeturen i går - på sofaen.. Jeg har haft en alene-hjemme-hygge dag med Karoline.. Det tager på energien..;)

mandag den 22. marts 2010

Chokoladen blev erstattet af.....

...årets første løbetur...
(okay... hvem forsøger jeg at narre - den første løbetur i 3år... 3ÅR!!!)
Billedet er lånt her.

Det var en kort en af slagsen, men er godt rød i kammen og tror jeg sover godt i nat..:o) Jeg er IKKE vild med løb - har aldrig været det - så det var lidt af en overvindelse... Især fordi det har stået meget sløjt til på motionsfronten siden jeg blev gravid.. Men det var mørkt og jeg var godt kamufleret i gemalens træningstøj.. Der er bare lige 15kg til forskel på os - så ingen blev narret til at tro, det var min skønne tynde kæreste...;)

I skulle se hans chok, da jeg erklærede, at jeg havde lyst til en lille løbetur! Forstår ham nu godt - det var også en meget ukent følelse at få de lyster... Men det er i den grad tiltrængt, så jeg er egentlig lidt glad for at ha' taget hul på den (for mit vekommende) forpestede "byld"..;)
God aften i blogland..

søndag den 21. marts 2010

En forsinket blog-award..


Jeg har simpelthen modtaget to sunshine awards! Jeg er meget overrasket - og absolut glad.. Især fordi de kommer fra to af mine yndlingsbloggere, hvis evner jeg både misunder og beundrer..:o) Tak for det Anne og Christina... Både awarden og de søde ord, der fulgte med..

Jeg har været lidt sløv til at få den sendt "videre", men here it goes...;)

Reglerne for denne award er som følgende:

The sunshine blog award is awarded to bloggers whose positivity and creativity inspire others in the blogword. The rules for accepting the award are:

  • Put the logo on your blog or within your post
  • Pass the award to 12 bloggers, and link the nominees within your post
  • Let them know they received this award by commenting their blogs
  • Share the love and link to the person from whom you received the award from
Jeg har valgt at sende awarden videre til 4 personer i denne omgang.. Det er blogs, hvor jeg nyder at følge med - og bliver inspireret af bloggernes store kreativitet..
Christina, som har bloggen Badelma-badutski. Jeg fik jo awarden bl.a. af hende - men det ændrer ikke på, at hun har en fantastisk blog med masser af kreative tanker og skønne ting fra egen hånd. Jeg er vild med både hendes smykker, skønne syede ting og de lækre billeder fra et stilfuldt/lækkert hjem.

Anne, som har bloggen Apfelstrudel. Anne er også en naturlig modtager af min award - også selvom hun sendte den i min retning;) - jeg har modtaget flere ting fra Annes hånd og de er skønne!! Stor inspiration.. Og så er det skønt at besøge en blog og bare føle sig 'hjemme'..:)

Mette, som har bloggen Westmose. Mette har en skøn blog med flotte billeder og skriblerier om familieliv og haveliv.. Hun er virkelig kreativ - og jeg er tosset med hendes blog, bl.a. fordi den virker så oprigtig.. Der er en dejlig stemning og jeg er sikker på der "gemmer" sig en dejlig person bag bloggen også..

Mette, som har bloggen Babykuller og kriller i fingrene. Mette tager de lækreste billeder!! Hendes blog er så fin, æstetisk lækker og så skriver Mette med lidt kant og lidt humor om både familien, hverdagen og ikke mindst hendes kreative sysler.. Eneste ulempe ved at følge hendes blog tæt er, at man bliver så fantastisk lækkersulten hver gang, man får et indbydende billede af smoothies, lækker kaffe og morgenborde serveret..;)

Der er mange flere overskønne blogs, som jeg følger hver dag - tjek bare min blog-roll, hvis du er på jagt..;) Der er mange flere der burde modtage denne søde award..

fredag den 19. marts 2010

En aften på skadestuen..

Efter en hyggelig gang spisning ved vores venner i går, måtte vi en tur omkring lægevagten, skadestuen og røntgen..:o( Karolines lille arm havde fået et vrid af en art, da jeg skulle hjælpe hende op fra gulvet.. Årh det er det værste!!! At se sit barn have så ondt... Vores lille glade mus, som nærmest aldrig græder, græd og græd - hun var helt utrøstelig.. Da armen skulle i røntgen klemte hun min hånd og kiggede på mig med bedende øjne og hulkede bare "moar...moar", fordi hun havde så ondt... Jeg var helt færdig! Det dur jeg bare ikke til...
"Heldigvis" har hun prøvet det for 4måneder siden, så vi kendte tegnene - men dengang var det albuen og den kunne sættes på plads.. I går kunne de ikke rigtig se noget og vi skal bare vente og se om det går i sig selv.. Øv at skulle ta' hjem med en lille pige som bare er i smerte..
I dag har hun været hjemme med sin far - hun er i okay humør, men bruger ikke sin venstre arm..:(


Og så er det den dårlige forældre følelse kommer op i mig... Inden for de sidste 4 måneder har vi 'besøgt' skadestuen 3 gange - 2xarm og en gang, hvor en flænge i panden skulle limes (billedet er fra den dag;).. Og i går bemærkede de da også lige de fine blå mærker i hendes pande efter et sammenstød med en dørkarm.. Jeg kan ikke lade være med at tænke på om de nu holder et ekstra øje - om de tænker deres om vores "hyppige besøg" - og allermest om vores skønne lille tøs er særligt klodset/har lidt sarte led.. I forvejen bliver jeg bare så utilpas, når hun har ondt og ikke kan forstå det...

Håber det er bedre her efter middagsluren, så jeg kan få et lille smil..

torsdag den 18. marts 2010

Skønne nye stoffer på hylden - og en uglepude er kommet til verden..

I aften skal vil over og spise ved én af mine ældste veninder og hendes lille familie.. De har en lille skøn søn, som da skal ha' en lille påske/snart et halvt år gammel/forårsgave.. Derfor har jeg kastet mig ud i min første uglepude... Vi er nemlig blevet så glade for den, jeg fik til Karoline i en change away med Christina..:) Synes det er et anstændigt førstegangsforsøg - men det kan vist gøres både bedre og smartere næste gang..;)


Så har jeg været så heldig at få fingre i tre skønne stykker retro dynebetræk hos Nanna, som har bloomerskids..:) Jeg er vild med dem!! De er endnu finere i virkeligheden end jeg lige troede.. De pynter virkelig i samlingen.
På min solskinscykeltur hjem fra frisøren i går var jeg forbi favoritgenbrugsen og faldt over endnu en dynebetræk - der MÅTTE med mig hjem.. Synes virkelig det er skønt og så i yndlingsfaverne.. Nu har jeg vist snart nok til at begynde at klippe lapper til et tøset tæppe..


Ellers har denne uge budt på flere lækkerier i postkassen - jeg har været med i en gavevandring hos Anne fra Apfelstrudel og hun har lavet denne skønne stofpose til mig.. Lækre farver og jeg tro jeg vil benytte den til hæklerier som Anne foreslog..;)


Nu vil jeg forsøge at sætte mit nye hår lige så godt som frisøren og ellers drage afsted til god mad og hygge.. Ha' en dejlig aften..

søndag den 14. marts 2010

En strikket skønhed og weekendhygge..

Netop hjemvendt efter en dejlig weekend ved svigerfamilien..
God mad og skønt selskab.. Fredag aften stod på x-factor hygge og lørdag på voksenspil - det er vi fan af..;) Ellers nød vi gåture, fødselsdagslagkage, indehygge og jeg fik hæklet lidt på mit dukketæppe og mine lapper..

Min søde svigermor havde haft gang i strikkepindene og fremtryllet denne skønhed i Karoline størelse.. Så fin!! Glæder mig til at putte hende i den på forsommeraftener omkring grillen på terassen..:)

Selv er jeg i gang med et lidt mindre projekt - nemlig en lille lilla poncho til tøsen i stil med dem Christina kreerer..

Nyd resten af weekenden..:)

mandag den 8. marts 2010

Lækre arveting.. En Gynther jakke og et sødt dukkehus..

Disse skønne sager har vi fået i weekenden..:)

Jakken er fra min barndom og jeg er tosset med den fine Elsebeth Gynther model i et skønt småblomstret stof.. Desværre har vi fundet den frem for sent, for nu er den lidt for lille til Karoline..:o( Men så har jeg den at kigge efter, når jeg får modet til at kaste mig ud i projekt jakke - og ellers må vi håbe, at der med tiden kommer flere små pigebørn i familien...


Dukkehuset er et venligt udlån fra min nære kusines datter... Synes det er virkelig fint med alle detaljerne og så er det i lækkert træ! Karoline har taget det til sig og er især vild med den lille baby..:)

Efter en weekend med fødselsdage og omgangssyge har Karoline og jeg hygget i den snedækkede have, der er lavet madplan og købt ind til hele ugen... (imitationen af en overskudsmor er i gang) Nu står aftenen på Tina Dickow og Mads Langer i ørerne, mens der rettes elevopgaver og planlægges krudtuglens kommende 2 års fødselsdag..

tirsdag den 2. marts 2010

Skønne gaver og forårsfornemmelser...


I dag lå den skønneste pakke og ventede i min postkasse, da jeg kom hjem.. Jeg har lavet en change away med Anne - og det gør jeg gerne igen..!:) Se lige en lækker kosmetikpung, der nu er min.. Indeni lå en lille Überraschung.. Lækre the-breve, som jeg allerede ser frem til at "sætte tænderne i".. Håber Anne og hendes skammel bliver glad for det tapet, der er på vej i østlig retning..;)

Derudover havde min søde lille trold en gave med hjem fra dagplejen.. Denne fine æske med karse i.. Hun har 'selv' pyntet den og sået karse - det er da forår!!:)


Oveni i hatten af forårsfornemmelser er den skønne fornemmelse, det giver at gå hjem fra arbejde, mens det er lyst også selvom klokken er i nærheden af 17.. At solen endda skinner er jo ren luksus...:)