fredag den 29. april 2011

Flad forårsfornemmelse....

Det er ikke brok - og så alligevel.. Brok over kroppen, som sætter en stopper for noget, jeg har glædet mig til læææææænge.. (indsæt billede af grædende mig) Nemlig det fantastiske forårsmarked, som den skønne Lis har stablet på benene sammen med Karsten, Pernille og en masse andre initiativrige mennesker..

Jeg skulle ha' været med og dele stand med den überkreative Mette - og weekenden skulle ha' stået på  kreativitet, god forårsstemning og hygge med en masse andre tøser..


Men sådan blev det ikke - jeg har ikke engang kreeret så meget som en nålepude til markedet, mens jeg har tilbragt 2 måneder på langs og kroppen kommer heller ikke til at kunne holde til at stå i en stand en hel weekend... Så kæmpe piv og suk og øv fra mig..!!! Jeg ville så gerne ha' været en del af det...

Og så op på hesten igen!!

Jeg håber på, at bilen vil fragte mig til Odense næste lørdag, så jeg i det mindste kan komme ned og indsnuse lidt af stemningen (og de birkepollen, Lis advarer imod;) og shoppe "lidt" hos de mange kreative bloggere, som på det seneste har vist lækkerier frem..
Så hep på lidt energi i min retning - og sig til hvis du skal samles op på vejen, kunne godt bruge køreselskab..

Jeg vil tilbage til at nyde min fredag, som startede allerede kl.5 og vender tilbage med et mere positivt indlæg senere - I promise!:)

onsdag den 27. april 2011

Nye veninder..

Må jeg præsentere jer for to af mine helt nye og endnu meget spæde bekendtskaber..

Fru Bernina


Frøken Bernette


Vi er først lige ved at føle os ind på hinanden og mærke hinandens personligheder, styrker og svagheder.. Men jeg kan fornemme, at det bliver et dejlig langt og tæt forhold, jeg får til disse to tøser, der er flyttet ind på sykammeret.
Tiden og energien har ikke været til de store udfoldelser med dem - vi har mere fokuseret på virkelig at holde ferie, nyde og komme ned i gear. Men jeg glæder mig til, der skal leges.

Endnu har frøken Bernette voldt mig lidt trådningsproblemer, da jeg aldrig har prøvet en overlocker før, men jeg tror, vi finder ud af det sammen.. Nu skal jeg så bare ha' fundet ud af alle fordelene ved og tricks'ene til at overlocke..
Tusind tak for alle svarene i forrige indlæg om symaskinehjælp - det var en stor hjælp - også selvom det ikke lige endte med Brother. Jeg har shoppet maskiner på symaskine.dk (Kjærgaard Symaskiner) - og har fået den bedste service, så det kan klart anbefales..

Så er der vist bare tilbage at ønske jer en dejlig onsdag - her blev det til delvist grønt lys fra lægen i går (jubii), så nu vil jeg se frem til mandag..:)

tirsdag den 26. april 2011

Solens energi

En skøn påskeferie er ovre - og vi har bare nydt!!
Fantastisk vejr, haven, dejlige besøg, middagslure - og for moren herhjemme et svagt stigende energiniveau.. Jeg er ikke tilbage på fuld kraft - langt fra desværre - men der er små tegn på forbedring.. Kvalitetstid med mine to og solens stråler har hjulpet gevaldigt på både humør og tilstand.

Min forhåbning er, at lægen i dag giver grønt lys til, at jeg på mandag kan vende tilbage til arbejdet. Realistisk og fornuftigt set (læs: ikke det hjertet, men kroppen, ønsker) bliver det bare på deltid - men i denne tid har lidt også ret og jeg håber.. Jeg savner jobbet, at være i gang og at føle mig som en del af noget efter at have fulgt med fra sidelinien lidt for længe..

Det var en lille status herfra - og så håber jeg, at det var dårligdom og "brok" nok for laaaang tid...

Jeg har nemlig andre ting, jeg hellere vil.. Jeg har et nyt bekendtskab, jeg skal have udforsket - en have der lokker med liggestolelægning og ikke mindst en datter, der skal kredses om efter længere tids mor-underskud...

Jeg håber, I også har nydt påsken og vejret.. Her så den sådan ud...:

Smukke farver

Snart klar

Eftermiddagshygge i haven

Stensamling

Lidt hjemmebag - lækre kanelsnurrer

Frokost og isspiseri i det grønne - og en opfordring til smil..:)

Lækkerier i vente - første år som jordbærplanteejer - spændende

Dejlig aften til jer..

onsdag den 13. april 2011

SYMASKINEHJÆLP.... Og duer 'Brother' til noget..?

Ja når man ikke kan være så aktiv og kreativ, så kan man jo drømme og shoppe.. Altså på nettet - tro mig det har været svært at forårsudstyre datteren udelukkende ved hjælp af netshopperi..!! Sko er altså ikke det nemmeste at shoppe på Gefühl..:o)

Nå til sagen.. Noget af det jeg længe har drømt om og gerne snart vil ha' i hus er en ny symaskine og ikke mindst en overlocker.. Jeg skal jo ha' noget at lege med (udover baby), når jeg skal på barsel - og forhåbentlig inden, hvis kroppen gider..

Min tanke har hele tiden været en Bernina overlocker og måske en Pfaff symaskine - gerne brugt..Men mit budget er ikke skyhøjt, så jeg har været meget i tvivl. I dag har jeg snakket med et par symaskinemænd og deres mening er, at jeg enten skal have en brugt Pfaff - af den gamle slags - eller op i modellerne til mere end 8000,- for at de er gode (og det har jeg ikke til) - og Bernina er god, men at Brother er lige så god..
Så et bud fra deres side er, at begge skal være Brother. Deres (selv lidt billigere) modeller kan klart matche Pfaff - og som overlocker kan den det samme som Bernina..
Modellerne de snakker om er NV10/NV30 og 3034..

Billedet er lånt lige her
Men men men jeg kender bare ikke mærket, har ikke prøvet det og kender ikke nogen, der syer på Brother.. Er der nogen der kan hjælpe..?

Eller har et andet godt bud på modeller til en let øvet sy-tøs, som mest skal sy til hus-, børne- og gavebehov..?
Kan disse modeller 'nok'..? Jeg vil jo ikke investere, hvis det ikke er holdbart..:o)

Håber I kan hjælpe - jeg har jo ikke lige mulighed for at rende rundt til en masse forskellige og teste..

tirsdag den 12. april 2011

Årsag til blogpausen...

Det har ikke været med min gode vilje, at jeg har måttet smide meget af det, jeg havde i hænderne og slå maskinen om på pause.. Men det var det, kroppen forlangte, og så må man jo hellere lytte.
Så det blev til blogpause, en sygemelding fra jobbet, et meget nært forhold til sofaen, en masse søvn og ingen andre aktiviteter - kroppen var kørt helt ned under gulvbrædderne, hvad angik overskud og energi - jeg gik og dejsede og er konstant svimmel - og kroppen reagerede med stresssymptomer - så min realistiske læge slog i bordet og beordrede sygemelding..

Heldigvis er den dejlige årsag, at Karoline skal være storesøster til oktober...:o)


Vi glæder os alle tre og så må vi håndtere, at kroppen ikke helt vil samarbejde om det denne gang..;o) Jeg er på sygehuset et par gange i ugen for at få væskedrop og kvalmestillende medicin, så kroppen kan klare lidt..

Så her sker intet kreativt og jeg får snart pip af at kunne tv-programmet udenad (genudsendelser, genudsendelser....) og jeg har læst alle bøger i reolen.. Jeg følger lidt med rundt hos jer andre, når energien lige er til det - men får altså ikke kommenteret eller noget.. Al energi, jeg har, går til at være en smule mor for krudtuglen og en smule kone for ham den dejlige, som pludselig nærmest er blevet enefar..

Men jeg synes lige, jeg ville forklare min noget hastige exit fra blogland.. Allerede fra jeg var i 6.uge måtte jeg sige fra - og synes, der var evigheder til, jeg kunne komme med den glædelige forklaring..;o) Jeg håber snart at finde lidt overskud til at blogge igen. Det er savnet - ligesom det kreative boost.

Ha' en rigtig dejlig aften alle sammen...